Kategorier /Datormiljö på SU / Office 365 (studenter) / Installera Office 365-applikationerna (student)

Installera Office 365-applikationerna (student)

Artikeln visar hur du installera Office 365-apparna (du kan göra det på upp till fem olika enheter).

OBS!

• Du behöver inte installera programmen för att använda Office 365. För de flesta räcker det att köra Office 365 i webbläsaren, alltså via nätverk i molnet.
  • Du måste först ha loggat in i Office 365 enligt artikeln: Logga in i Office 365 (studenter)

1. Logga in på su.se/office365

2.Öppna Installera Office och klicka på Office 365-appar.

4. Ladda ner installationsfilen och följ därefter instruktionerna i fönstret som öppnats.

5. Första gången du öppnar programmen på en ny enhet måste du logga in på ett särskilt sätt.
Du måste använda användarnamn@win.su.se är när du ska logga in i applikationerna.

För inloggning i Officeprogrammen på Windows följ Microsofts artikel här.
För inloggning i Officeprogrammen på Mac se Microsofts artikel här.

För hjälp med installation eller aktiveringsproblem hänvisar vi till Microsofts hemsida, för PC, för Mac.