Fyll i VFU-rapport - VFU-portföljen 2.0 - Handledare

VFU-rapporten fylls i och lämnas in digitalt via VFU-portföljen. För detta krävs det att du har tillgång till din students VFU-portfölj.

VFU-portföljen 2.0 för handledare

1. När din student har tilldelat dig sin VFU-rapport ser du det på din startsida i VFU-portföljen.

2. Klicka på texten Du har blivit tilldelad VFU-Rapport så kommer du till VFU-rapportssidan.

3. Klicka på Fyll i VFU-rapport

4. Du kan nu fylla i VFU-rapporten. Det är obligatoriskt att fylla i alla fält i rapporten och texten som du skriver sparas automatiskt.

5. Du kan fylla i delar av rapporten utan att skicka in den. Klicka då på stäng längst ner i rapporten.

6. När du är klar med rapporten klickar du på Skicka in

OBS! Får du upp en en Popup-fönster med en Varningsruta som meddelar att det är problem att spara ändringar pga. av tillgång till internetuppkoppling, stäng ner rapporten och kontrollera att du har uppkopling .

7. Nu kommer det upp en ruta där du intygar/försäkrar att det är du som har handlett studentet på avsedd VFU-kurs. Klicka på OK

8. Du kommer nu få en kvittens per mejl till den mejladress som är kopplad till din inloggning i VFU-portföljen