Inloggning - VFU-portalen och VFU-portföljen 2.0 - Lärosäten

När du har fått begörighet kan du logga in på VFU-portalen och/eller VFU-portföljen.

Om du i egenskap av kurslärare eller kursansvarig har tillgång till både VFU-portföljen och VFU-portalen, klickar du på figuren längst upp till höger när du är inloggad i VFU-portföljen och väljer Gå till VFU-portalen.

Studenter på GIH, Stockholms universitet och Södertörns högskola har tillgång till VFU-portföljen. Studenter vid DOCH, Konstfack, KMH, KTH har tillgång till VFU-portalen. För att kunna logga in behöver du ha ett lärosäteskonto.

Anställda och studenter vid DOCH, GIH, Konstfack, KMH, KTH, Stockholms universitet och Södertörns högskola.

Gör så här:

1. Skriv vfu.su.se i adressfältet i din webbläsare

2. Välj Universitetskonto

3. Välj lärosäte i rullistan

4. Skriv in dina användaruppgifter som du använder till lärosätets IT-system

Om du har problem med din inloggning ska du kontakta ditt lärosätes IT-avdelning.