Startsidan - VFU-portalen - VFU-samordnare

VFU-samordnarens startsida visar både framtida och historiska händelser som kan vara intressanta ur placeringsperspektiv. Klicka på rubriken för att få fram mer information.

Preliminära placeringar Nyinkomna placeringsförfrågningar

Kursstarter Information om kursstarter inom de närmsta tre veckorna som är aktuella för studenter som är placerade inom kommunen/stadsdelen. Portalen signalerar med rött om det finns studenter i kommunen med aktuell kursstart som ännu inte fått placering. Klicka på studentens namn för att komma till studentkortet.

Oplacerade studenter Studenter som inte är placerade i någon förskola/skola. Klickar du på listan kommer du direkt till vyn Placering i skola, där du får mer information om vilka studenter det gäller.

Påminnelser Studenter med påminnelser innevarande eller inför nästkommande termin.

Information Studenter som tagit studieavbrott, studieuppehåll eller examen.

Skoladresser skolor som saknar giltig adress

Handledare här kan du hitta de handledare som inte är kopplader till några skolor och de handledare som inte har några ämnen kopplade till sig.

På toppen av sidan finns en meny genom vilket du navigerar mellan portalens olika funktioner.

VFU-portalen för VFU-samordnare i kommun