Sök VFU-handledare - VFU-portalen - Kommunanställda

I vyn hand VFU-handledare kan du du söka bland VFU-handledarna som finns upplagda i VFU-portalen i den kommun/stadsdel som du har behörighet till.

VFU-portalen för VFU-samordnare och skolsamordnare

Gör så här:

När du filtrerar handledare väljer du vilka handledare du vill söka på. Valbar är alltid förbockad som aktiv, vilket innebär att handledaren är möjlig att koppla på studenter. Du kan avgränsa sökningen genom att endast välja de som har handledarutbildning  Du kan även söka på ett specifikt namn, e-postadress alternativt välja handledare för specifika ämnen/inriktningar.

Klicka sedan på Sök och en lista på de handledare som stämmer in på de alternativ som du har valt kommer att visas.

Listorna kan exporteras till Excel och PDF.

När du klickar på en handledare får du fram den information om utbildning, studenter, skola etc. som finns inlagd i VFU-portalen.