Ta bort VFU-handledare - VFU-portalen - Kommunanställda

I menyn VFU-handledare kan du ta bort eller avaktivera VFU-handledare i din kommun/stadsdel.

VFU-portalen för VFU-samordnare och skolsamordnare

Gör så här:

Du kan enbart ta bort handledare som har ett rött kryss till höger. Är krysset grått innebär det att handledaren har eller har haft studenter kopplade på sig och p.g.a. historiken kan de inte tas bort.

Vill du ta bort en handledare som tidigare har haft studenter kopplade till sig, klicka ur rutan Valbar på handledarens kort och därefter på Spara. Handledaren kommer då inte upp vid utsökning av valbara handledare och kan heller inte kopplas på en ny student.