Påminnelser - VFU-portalen - Kommunanställda

Påminnelser läggs in på studentkortet av lärosätet, VFU-samordnare eller skolsamordnare i kommunen för att påminna om en förändrad placering i framtida terminer. Påminnelsen visas på Startsidan för innevarande och nästkommande termin och i vyn Påminnelselista.

VFU-portalen för VFU-samordnare och skolsamordnare i kommun

Gör så här:

1. Klicka på Påminnelser högst upp till höger på studentkortet för att lägga in en påminnelse, eller titta på de som finns inlagda. Du kan lägga in flera påminnelser på samma student.

2. Klicka på Lägg till för att lägga till en påminnelse.

3. Fyll i påminnelsen och klicka på Spara

4. Klicka på den röda ta bort-knappen i rutan för att radera en påminnelse.

Under rubriken Placering kan du klicka på Påminnelselista där kan du se de samlade påminnelserna som finns inlagda i din kommun/stadsdel.

1. Klicka på Påminnelselista i menyn under Placering.

2. Välj kommun/stadsdel i rullistan.

3. Välj omplaceringstermin.

6. Du har möjlighet att ta fram en Excell- eller PDF-lista med samtliga påminnelser.