Startsidan - VFU-portalen - Skolsamordnare

Skolsamordnarens startsida visar både framtida och historiska händelser som kan vara intressanta ur placeringsperspektiv. Klicka på rubriken för att få fram mer information.

Kursstarter Information om kursstarter inom de närmsta tre veckorna som är aktuella för studenter som är placerade inom kommunen/stadsdelen. Portalen signalerar med rött om det finns studenter i kommunen med aktuell kursstart som ännu inte fått placering. Klicka på studentens namn för att komma till studentkortet.

Oplacerade studenter Studenter som inte är placerade i någon förskola/skola. Klickar du på listan kommer du direkt till vyn Placering i skola, där du får mer information om vilka studenter det gäller.

Information Studenter som tagit studieavbrott, studieuppehåll eller examen.

Till vänster finns ett menyträd genom vilket du navigerar mellan portalens olika funktioner.

VFU-portalen för Skolsamordnare i kommun