Se students uppgiftssvar - VFU-portföljen 2.0 - Handledare

VFU-portföljen 2.0 för handledare

För att kunna läsa en uppgift som studenten har fått:

1. Klicka på uppgiftens rubriks så öppnas uppgiftsfönstret

2. I den övre delen av uppgiftsfönstret syns uppgiften som kursansvarig/kurslärare har tilldelat studenten

3. I den nedre delen av fönstret ses studentens (uppgifts-)svar

Bredvid uppgiftens rubrikrad visas symbol för vilken status en uppgift har. I exemplet ovan visas symbolen för inlämnad, vilket betyder att studenten har lämnat in uppgiften. Innan en uppgift är inlämnad kan handledare, kursansvariga och kurslärare inte se uppgiften.

I den nedre delen av uppgiftsfönstret finns kompletterande information såsom exempelvis datum, tid och klockslag för när studenten lämnade in uppgiftssvaret.

Behöver en uppgift kompletteras kan kursansvarig/kurslärare låsa upp studentens uppgift för komplettering. Då kan studenten redigera uppgiften igen. När studenten har kompletterat uppgiften och lämnat in den till kursläraren, visas kompletteringsdatum längst ner i fönstret.