Inloggning - VFU-portföljen 2.0 - Handledare

För att få tillgång till VFU-portföljen 2.0 behöver du få en inbjudan från din VFU-student. Studenter från Gymnastik- och idrottshögskolan, Södertörns högskola och Stockholms universitet använder VFU-portföljen. Var noga med att logga in med exakt samma e-postadress som inbjudan har skickats till, annars fungerar inte kopplingen till din students VFU-portfölj.

VFU-portföljen 2.0 för handledare

Gör så här:

1. Acceptera inbjudan från din student, som du får till din e-postadress

1. Skriv vfu.su.se i adressfältet i din webbläsare

2. Välj inloggningssätt:

a) Skolfederation, om kommunen du arbetar i är medlem i Skolfederationen och ansluten till Stockholms universitet

b) EduID, skapa ett EduID-konto om du inte har tillgång till Skolfederation (länk till instruktioner finns i mejlet)

Om du är osäker på vilken inloggninssätt du kan använda, klicka på Problem att logga in som handledare? och ange din e-postadress.