Skriv uppgiftssvar - VFU-portföljen 2.0 - Student

Nedan följer instruktioner om hur du skriver ett uppgiftssvar i VFU-portföljen 2.0. Var noga med att du har internetuppkoppling.

VFU-portföljen 2.0 för studenter

1. Klicka på en uppgift så beskrivningen fälls ut.

2. Svara på uppgiften genom att antingen skriva ditt svar direkt i textrutan, all text som du skriver sparas automatiskt, eller bifoga fil/bifoga video/ljud. Väljer du att bifoga en fil måste formatet stödjas av alla operativsystem. Tänk på att om du bifogar en film så tar det lika lång tid att ladda upp filmen som filmens längd. Det är därför bra att dela upp filmen i flera delar.

3. När du har arbetat klart med uppgiften ska du klicka på Lämna in. Din handledare och din kurslärare kan inte läsa ditt svar innan du har lämnat in den. Du kan bara lämna in en uppgift en gång, men du kan redigera den fram till sista inlämningsdag eller tills dess att din kurslärare har klarmarkerat uppgiften.