Se uppgift - VFU-portföljen 2.0 - Student

I VFU-portalen 2.0 kan du se uppgifter som kursläraren har skapat inom kursen. Här kan det finnas uppgifter som ska lösas före, under och efter VFU-perioden.

VFU-portföljen 2.0 för studenter

För att du ska kunna se uppgifter som tillhör en viss VFU-kurs klickar du på den aktuella VFU-kursen i navigeringsmenyn. Studenten nedan har två uppgifter på VFU-kurs II. Den övre uppgiften är inlämnad av studenten (markeras av en bock till höger), den undre har studenten ännu inte påbörjat. Detta framgår av att sista inlämningsdatum för uppgiften, 17 augusti 2016, syns.

Klicka på uppgiftens rubrik för att läsa instruktionen för uppgiften. Klicka på Visa mer… för att läsa hela texten. I högra hörnet visas även sista inlämningsdag (2016-08-17). När inlämningsdatumet har passerat kan du inte längre lämna in något svar på uppgiften.