Bjuda in VFU-handledare - VFU-portföljen 2.0 - Student

Här följer instruktioner om hur du bjuder in din handledare till din VFU-portfölj. Du kan också se en instruktionsfilm om hur du bjuder in din handledare.

VFU-portföljen 2.0 för studenter

I menyn Min placering hittar du information om din placering.

1. Under rubriken Handledare ser du vem som är din handledare. Om uppgifterna stämmer bjuder du in befintlig handledare till din VFU-portfölj genom att klicka på Bjud in handledare brevid handledarens namn.

2. Om det inte finns några uppgifter under Handledare eller om uppgifterna inte stämmer så klicka på knappen Bjud in handledare.

3. Bjud in handledare från en lista, genom att skriva namnet på handledaren (bara möjligt om handledare är upplagd av den specifika kommunen/stadsdelen)

4. Finns inte handledaren med i listan så kan du bjuda in valfri handledare genom att att ange e-postadress i fältet Bjud in handledaren via e-post

5. Klicka utanför fältet och klicka sedan på Bjud in

Du kan ta bort och göra ny inbjudan efter behov, t.ex. om du skulle byta handledare under en VFU-period, eller påminna din handledare om hen inte har tackat ja.

Du ser när din handledare har tackat ja och loggat in i din VFU-portfölj då står det att Inbjudan är accepterad.

Om du byter handledare Klicka på Ta bort handledaren