Kategorier /Undervisning / VFU (verksamhetsförlagd utbildning) / VFU-portföljen 2.0 - Kurslärare / Kommentera students uppgiftssvar - VFU-portföljen 2.0 - Kurslärare

Kommentera students uppgiftssvar - VFU-portföljen 2.0 - Kurslärare

Instruktioner för hur du kommenterar en students uppgiftssvar.

VFU-portföljen 2.0 för kurslärare

Du kan kommentera en students uppgiftssvar nedanför uppgiftssvaret. Klicka på uppgiften som du vill kommentera och klicka sedan på Lägg till kommentar.

När du har skrivit din kommentar i kommentarsfältet klickar du ur bocken ur rutan till höger för att stänga fältet. Du kan skriva flera kommentarer till samma uppgift.

Du kan redigera din kommentar genom att klicka på pennan, för att komma till redigeringsläge. Om du vill ta bort kommentaren klickar du på det röda krysset. Studenten kan inte kommentera om uppgiften är stängd.