Skapa eller redigera uppgift - VFU-portföljen 2.0 - Kurslärare

Uppgifter som skapas till en specifik VFU-kurs kommer att vara tillgängliga för kursansvariga, kurslärare, studenter och VFU-handledare som har koppling till kursen.

VFU-portföljen 2.0 för kurslärare

1. Klicka på den VFU-kurs där du vill skapa en uppgift.

2. Klicka på Uppgifter under vald VFU-kurs.

3. För att skapa en ny uppgift klickar du på Ny uppgift i den rubrikrad där du vill att uppgiften ska ligga under.

4. Ange titeln på uppgiften.

5. Välj publiceringsdatum, när uppgiften ska visas för studenterna på kursen, klicka på publicera.

6. Välj eventuellt ett inlämningsdatum, klicka på inlämning.

7. Skriv en uppgiftsbeskrivningen i texteditorn. Du har även möjlighet att bifoga fil eller video/ljud. All text sparas automatiskt.

Tips! Det går även att flytta en uppgift mellan rubrikerna genom att dra och släppa. Klicka på symbolen med tre vertikala streck och dra den till rätt ställe.