Publicera VFU-kurs - VFU-portföljen 2.0 - Kurslärare

För att studenten ska kunna se VFU- kursen i sin VFU-portfölj måste kursansvarig ange publiceringsdatum för kursen som har skapats.

VFU-portföljen 2.0 för kurslärare

Klicka på den VFU-kurs som du vill publicera. Klicka på symbolen som liknar en penna vid den blå namnlisten för VFU-kursen för att komma i redigeringsläge.

För att ange publiceringsdatum klickar du på symbolen för kalenderväljare.

Standard är att dagens datum är markerat i kalenderväljaren. Ändra månad genom att använda höger-/ respektive vänsterpiltangenter i namnlisten för månaden och datum genom att klicka på önskat publiceringsdatum.

Du kan även avpublicera kursen genom att klicka på knappen Ta bort. När du har avpublicerat kursen så är den inte längre synlig för studenterna.