Vad är Box? - kom igång!

Box är en lagrings- och synkroniseringstjänst i molnet. Den ger smidig åtkomst till filer från datorer, mobiltelefoner och surfplattor. Tjänsten ger också möjlighet att samarbeta och enkelt dela ut filer, även till studenter eller andra som inte arbetar på Stockholms universitet. All trafik till och från tjänsten är krypterad, och filerna lagras krypterade hos leverantören.

Vem kan använda tjänsten?
Alla medarbetare på Stockholms universitet kan skapa ett Box-konto via sitt universitetskonto. Man kan dock samarbeta med och dela ut filer till vem som helst.

Hur fungerar det?
Filer lagrade i tjänsten är tillgängliga på webben, dina datorer och mobila enheter så att du alltid har tillgång till dina filer där du är. Lagrade filer versionshanteras, upp till tio versioner tillbaka.

Kom igång
Börja med att följa artikeln Skapa Box-konto och därefter Logga in i Box.

Länkar

http://support.box.com/ - Box eget hjälpcenter med artiklar, instruktionsvideos, mm.
Box Security Whitepaper