Om datorsalar

För att logga in på studentdatorerna krävs att du har ett aktiverat universitetskonto.
Du behöver inget kort eller kod för att komma in i datorsalarna.

OBS!

• Under coronapandemin är endast datorsal Lantis öppen och med begränsat antal platser. Städningen i salen har utökats, men var och en som använder salen har ett ansvar att hålla avstånd och tvätta händerna ofta och noggrant.
  • För aktuell info om åtkomst till lokaler (datorsalar) under rådande situation, se https://www.su.se/corona.
  • Datorerna i datorsalarna installeras ofta om och går ibland sönder - Spara därför alltid dina filer på USB-sticka, molntjänster för lagring eller liknande.
  • Det finns institutioner som har egna datorsalar, dessa hanteras av respektive institution och kan t.ex. ha en annan inloggning. Kontakta din institution för mer information.
  • Datorsalarna följer universitetets öppettider.

Datorsal Lantis

Här finns Windows-datorer. Salen finner du på markplan, under Restaurangen i Allhuset.
Det finns två handikappanpassade arbetsplatser med höj- och sänkbara bord direkt innanför entrén.

Datorsal Arrhenius (D406)

Här finns Windows-datorer. Salen finner du i (Norra) Arrhenius Hus D, plan 4, Rum D406.