Kategorier /Universitetskonto & kort / Beställ universitetskort (för utskrifter, kopiering och bibliotek)

Beställ universitetskort (för utskrifter, kopiering och bibliotek)

Universitetskortet fungerar som utskrifts- och kopieringskort till Printomat och fysiskt lånekort på biblioteket.
Kortet behövs inte för att använda bibliotekets e-resurser.

• För att beställa universitetskortet måste du först ha aktiverat ditt universitetskonto (ny student).
  • Universitetskortet kan i dagsläget endast beställas till adresser i Sverige.
  • När du beställer ditt kort har du möjlighet att kontrollera och uppdatera dina adressuppgifter.
  • Universitetskortet skickas till din registrerade adress inom 3-5 arbetsdagar.
  • På beställningssidan kan du spärra ett förlorat universitetskort.

Du beställer ditt universitetskort i kontohantering.

OBS! Under registreringsperiod/terminsstart kan det uppstå en fördröjning i synkroniseringen mellan Ladok och SUKAT på grund av högt tryck, detta kan medföra ett felmeddelande. Avvakta och försök igen lite senare.
Om du utöver detta får ett felmeddelande vid beställning, kontrollera först att din adress följer standard och stämmer i Ladok. Försök därefter att göra beställningen igen.

KLICKA HÄR för att komma in till beställningssidan.