Kategorier /Kom igång (ny på SU) / Kom igång (ny medarbetare)

Kom igång (ny medarbetare)

Välkommen till Stockholms universitet!

Som ny medarbetare är det viktigt att du:

1. Får ditt universitetskonto
Universitetskontot får du av den som är SUKAT-ansvarig på din institution/motsvarande och har beställt det åt dig. Kontot ger dig e-postkonto, lagringsyta (hemkatalog som säkerhetskopieras) och nödvändiga behörigheter.

2. Får ditt universitetskort
Universitetskortet får du också av den som är SUKAT-ansvarig på din institution/motsvarande. Kortet fungerar som utskrifts- och kopieringskort, lånekort på biblioteket samt ger dig tillgång till bibliotekets e-resurser. Du kan även via https://su.se/nyttkort beställa ett.

3. Hämtar ut passerkort och nycklar
Passerkort och nycklar förbeställs i god tid av behörig beställare på din institution/motsvarande. När beställaren fått bekräftelse på att de är färdiga hämtar du själv ut dem i nyckelexpeditionen mot legitimation.

Bra artiklar för medarbetare