Logga in i Office 365 (studenter)

Artikeln visar hur du loggar in och får tillgång till Office 365.

OBS!

• Du behöver vara aktiv student på Stockholms universitet (enligt LADOK) för att få tillgång till Office 365.
  • Det kan ta upp till åtta timmar från att du aktiverat/bytt lösenord till ditt universitetskonto innan det fungerar i Office 365.
  • Du måste säkerhetskopiera all data innan du avslutar dina studier, se artikeln:
    Vad händer med Office 365 när jag avslutar mina studier?

1. Gå till su.se/office365

2. I fönstret som öppnas, skriv ditt universitetskontos användarnamn följt av @student.su.se.

3. Klicka på Nästa.

Har du tidigare loggat in i samma webbläsare kommer du direkt in i Office 365-portalen.

Om du inte loggat in tidigare eller webbläsaren inte kommer ihåg dina uppgifter omdirigeras du nu till inloggningssidan Office 365 för Stockholms universitet. Gå till steg 4.

Logga_in_i_Office_365_02.png

4. I nya fönstret, fyll i winadsu\användarnamn och lösenord för ditt universitetskonto. Klicka på Logga in.

Logga_in_i_Office_365_03.png