E-post för studenter

Alla studentkonton får en studentadress som ser ut så här: användarnamn@student.su.se

För att kunna ta emot e-post som skickas till denna adress måste du skicka den till en privat e-postleverantör (exempelvis ett konto du har hos Gmail, Yahoo eller Outlook.com).
Du ansvarar för att din e-postadress är korrekt skriven - annars kan du missa viktig information från din institution.

Vill du istället skapa en Office 365 e-postlåda besöker du sidan: Aktivera e-postlåda i Office 365 för studenter
För mer information om Office 365 besöker du sidan: FAQ - Office 365 för studenter

1. Öppna kontohantering.su.se

2. Under E-postlåda, klicka på Skicka min e-post till en annan e-postleverantör.

3. Skriv in e-postadressen du vill vidarebefordra till i fältet och klicka på Fortsätt.

Epost_student.png