Förfrågan studenter vid tidig VFU - VFU-portalen - Kommunanställda

För att kunna placera studenter som ska ut på tidig VFU i AKUT – endast för preliminär placering, så att de blir synliga för VFU-samordnare, trots att VFU-portalen ännu inte slagit om till ny termin, behöver studenternas placeras manuellt av lärosätet.

VFU-portalen för VFU-samordnare

Gör så här:

1. Ser studenten på startsidan under Oplacerade studenter, Klicka på Akut - endast för preliminär placering

2. Välj student

3. kan ni placera studenten i er kommun, klicka på pennan under Huvudplacering och byt kommun till er egen

4. Kan ni inte placera studenten skriv på studentkortet i rutan Kommentarer (visas ej för studenten)

OBS! Meddela gärna lärosätet när ni placerar en student, i synnerhet om det rör sig om specialplaceringar (parplaceringar etc)