Kategorier /Undervisning / Athena (lärplattform) / Student / Lämnade in fel inlämningsuppgift i Athena (student)

Lämnade in fel inlämningsuppgift i Athena (student)

Denna artikeln beskriver hur du kan, som en student, med hjälp av din kurs lärare, rätta till händelsen i fall du råkat ut för att ha lämnat in fel fil i Athenas Inlämningsuppgifter.

Gör så här (Student):

Kontakta din kurslärare och be denne att tillåta dig lämna in en ny fil under Inlämningsuppgifter. Underrätta din lärare om det exakta namnet på filen du lämnat fel och namn på inlämningsuppgiften. Bra också om du skickar din lärare länken till denna guide.

Gör så här (Lärare):

För att tillåta att en student skickar in ytterligare inlämningar på din Athena kurs sajt, oavsett om det handlar om återinlämningar eller kompletteringar m m, då måste du, som lärare, gå till inlämningsuppgiften i fråga och ändra inlämningsuppgiftens inställningar, så att studenten kan lämna in igen en till fil. För detta, följ som lärare nedan guide:
Hur kan jag ge studenter möjlighet att göra en ny inlämning i Athena?