Kategorier /Undervisning / Athena (lärplattform) / Kommunikation / Notifieringar i Athena (webbplattform och i appen)

Notifieringar i Athena (webbplattform och i appen)

Information

Det finns flera sätt att få notifieringar över vad som händer i Athena. På webbsidan och i appen finns det en notifieringsfunktion (klocka) och även en meddelandefunktion. Meddelandefunktionen kan också konfigureras i appen som så kallade "pushnotiser" som då visas direkt på skärmen.

OBS! Du kan i dagsläget inte få notifieringar direkt i appen när en lärare har lagt upp ett anslag på kursens översiktssida eller när en ny aktivitet/resurs har blivit tillagd på kursen. Du får endast direkta notifieringar i appen om du fått ett meddelande. För att ta del av anslag på en kurs måste du därför gå aktivt in på kursen och titta under anslag, alternativt kan du även aktivera e-postnotifieringar för nya anslag. Se länk till relaterad supportartikel längst ner.

Här nedan ser du en detaljerad lista över de olika notifieringarna som visas via klocksymbolen respektive via meddelandefunktionen.

Kursspecifika notifieringar i klocksymbolen på webbsidan och i appen

Notifiering
Student på kursen
Lärare på kursen