Kategorier /Undervisning / Athena (lärplattform) / Kommunikation / Aktivera e-postavisering för nya meddelanden i Athena
Se maskinöversättning på 

Aktivera e-postavisering för nya meddelanden i Athena

Beskrivning

För att hålla dig uppdaterad kring vad som händer på din kurs i Athena, samt motta meddelanden på smidigaste vis - rekommenderar vi att du använder dig av appen. Du kan läsa i följande supportartikel hur du installerar och kommer igång med den. 

Installera app för Athena (itslearning)

Om du inte vill använda dig av appen, kan du istället aktivera e-postaviseringar för nya meddelanden samt när det gjort nya anslag på dina kurser (se relaterad supportartikel längst ner).

Gör så här

1. Öppna dina profilinställningar genom att klicka på ditt namn längst uppe till höger, och klicka därefter på Dina inställningar.

2. Klicka på E-postavisering

3. Välj det intervall du vill att Athena ska skicka e-postmeddelanden till dig och avsluta med Spara.

OBS! Det skickas endast e-postmeddelanden till dig OM du har fått ett nytt meddelande inifrån Athena. Dvs. om du inte har fått något meddelande inifrån Athena kommer du inte få något e-postmeddelande heller från Athena. Oavsett om du t.ex. har valt intervallet varje timme eller varje dag.Här nedan ser du ett exempel på innehållet i ett sådant e-postmeddelande. Du får veta vem som har skickat ett meddelande till dig. Du kan dock inte se själva innehållet i meddelandet, utan du måste logga in i Athena för att se det samt om du vill svara på det.


Relaterade supportartiklar
Installera app för Athena (itslearning)
Notifieringar i Athena (webbplattform och i appen)
Aktivera e-postavisering för nya meddelanden i Athena
Aktivera e-postavisering för nya anslag i dina kurser

2312Visningar
5
© ComAround Scandinavia AB 2000 - 2021 Med ensamrätt

Hjälpte den här artikeln dig?