Kategorier /Undervisning / Athena (lärplattform) / Student / Vad innebär alternativet "Byt lösenord" i Athena?

Vad innebär alternativet "Byt lösenord" i Athena?

Information

Alternativet vid inloggningsrutan, och även under Inställningar i Athena, som heter ”Byt Lösenord” åsyftar enbart på att byta lösenord för itslearning-konton.

Eftersom vi på Universitet använder inloggning med universitetskonto för denna tjänst, så är det via Athena ej möjligt att byta lösenord för kontot.

För byte av lösenord på Universitetskonto hänvisar vi till denna guide: Byt lösenord på universitetskonto

För regler och riktlinjer kring lösenord för Universitetskontot se denna artikel: Regler för lösenord till Universitetskontot

Om du har glömt lösenordet, hänvisar vi till denna artikel: Glömt lösenord - Universitetskonto